Door deel te nemen aan deze studie maakt u kans op een beloning van 15euro. Na 6 maanden zullen we de 30 willekeurig geselecteerde winnaars contacteren via e-mail.


Ons onderzoek bestaat uit twee delen:

DEEL 1 : we willen via een vragenlijst graag weten in welke mate er - geen, beginnende of vergevorderde - cognitieve moeilijkheden zijn bij de deelnemer. Deze vragenlijst wordt ingevuld door de deelnemer en de vertrouwenspersoon (mits toestemming van de deelnemer).

DEEL 2: het smartphonegebruik van de deelnemer wordt in kaart gebracht via een applicatie op de telefoon gedurende 6 maanden of langer. Deze applicatie kan u downloaden.

Uw privacy respecteren is uiteraard zeer belangrijk voor ons. Klik hier om meer informatie te lezen over het privacy statement van het onderzoek.

Controleer eerst of u voldoet aan alle voorwaarden:

1) ouder dan 55 jaar

2) in bezit van een smartphone met Android systeem (bv. Samsung, Sony, Nokia, HTC, LG, Huawei, Xiaomi, Asus, Blackberry, Google, Motorola, Meizu, OnePlus, Vivo). Personen met een iPhone kunnen jammer genoeg niet deelnemen aangezien de applicatie dit nog niet ondersteunt.

3) deelname aan beide delen (vragenlijst & applicatie)